Nevşehir'in sevilen iş insanlarından Hakan ASLAN, MHP Genel Merkezine giderek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için MHP’den Nevşehir aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Hakan ASLAN, aday adaylığı başvurusunun ardından MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’liyi de ziyaret ederek bir süre görüştü. ASLAN,“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hayır duasını aldım.” dedi. 

Resmi başvuru sonrası açıklamada bulunan Hakan ASLAN; "Kutlu davamız adına 28. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir millet vekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundum. Nevşehirin evladı olarak bu memelekete hizmet etmeye hazırım. Nevşehir’de ticaretle uğraşmaktayım. Yıllar boyu ailecek gönül verdiğimiz kutlu davamızın bayrağını  onurla taşımaktan şeref duyacağım. 

Nevşehirin geleceği için Nevşehirli gençlerimizle büyüklerimizin tecrübesiyle nevşehirimizi yüceltmek için bu yola baş koyduk siz değerli Nevşehir halkından destekleriniz bekliyorum." ifadelerinde bulundu.

Hakan ASLAN Kimdir?

1996 yılı Nevşehir doğumluyum. Nevşehirde ikamet ediyorum. Uzun yıllardır turizim sektöründe yönetici olarak hizmet vermiş olup, şu an hem emlak hem de gıda sektöründe hizmet vermekteyim.