Nevşehir’in sevilen hekimlerinden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatma Çömçe, ilçe ziyaretleri kapsamında Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'a nezaket ziyaretinde bulunarak bir süre görüştü.

Nevşehir Milletvekili A.Adayı Dr. Fatma Çömçe, “Teşkilatımızın bir neferi olarak, ülkemizin yüzyılı için var gücümle çalışmaya devam ediyorum. 2023 Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde milletimizin bize duyduğu güvene layık olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başkan Aksoy, makamında ağırladığı aday adayı Dr. Fatma Çömçe'yi tebrik etti.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'da, önümüzdeki milletvekili aday adaylığı sürecinde Çömçe'ye başarı dileklerini ileterek, “Hafta başından beri geniş bir yelpazede toplumun her kesiminden Ak Partili aday adaylarını Beldiyemizde ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu çeşitliliği zenginlik olarak değerlendiriyoruz ve Ak Partili vekil adaylarımızın millete hizmet yarışı içinde yeri geldiğinde ayrı kulvarda yeri geldiğinde bugünkü gibi aynı sofrada bir arada olması Ak Parti’nin ülkenin tümünü haset gütmeden kucakladığının göstergesi olarak değerlendirmek lazım. Ben adaylarımıza partimize gösterdiği teveccühten ötürü teşekkür eder, millete hizmet etmek üzere çıktıkları bu yolda kendilerine sonsuz başarılar temenni ediyorum” dedi.