AK Parti’den Nevşehir milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden, AK Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı Dr. Fatma Çömçe, Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan milletvekili aday adayı Dr. Fatma Çömçe, "14 Mayıs Genel seçimlerinin ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz adına hayırlar getirmesini temenni ederek, adaylık süreci kapsamında istişare ve tanıtım ziyaretlerine çıktıklarını, bu kapsamda Gülşehir Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatih Çiftci ile fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Çiftci'de, önümüzdeki milletvekili aday adaylığı sürecinde Dr. Fatma Çömçe'ye başarı dileklerini ileterek, “Bu görevler güzel görevler. Milletimize, şehrimize, ülkemize hizmet etme noktasında olan tüm aday adaylarımızın bu süreçte, demokrasinin getirdiği kurallar çerçevesinde başvurularını yapıyor.. Allah herkes için hayırlı olanı nasip etsin” diye konuştu.