AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremin etkisini en çok hissettirdiği illerden biri olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine giderek depremzedelerin acılarına ortak oluyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7'lik depremin akşamında danışmanları ve ekibi ile birlikte bölgeye intikal eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz  arama kurtarma ve koordinasyon çalışmalarına katıldı.

6 Şubat'ta saat 04.17'de meydana gelen deprem sonrası AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yardım için Kahramanmaraş'a gitti. Açıkgöz, depremin yaşandığı günün akşamı Elbistan'da depremde yıkılan binanın enkazında arama kurtarma çalışmasına katıldı.

2 SAATLİK ÇABA SONUÇ VERDİ

Arama kurtarma çalışmalarında destek veren Milletvekili Açıkgöz, Elbistan'daki bir binada enkazın altına girerek, kurtarılmayı bekleyen bir vatandaş için büyük çaba gösterdi. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kurtarma ekibindekiler ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün çabalarıyla vatandaş enkaz altından çıkarıldı.

Depremden saatler sonra enkaz altından çıkarılan vatandaşımız, “Allah sizlerden razı olsun, Rabbim devletimize zeval vermesin" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, deprem bölgesinde arama kurtarma ve koordinasyon çalışmalarına devam ediyor.