Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri Kubbe Altı Salonunda Büşra Daşdeler ve Onur Ünal'ın düğününe Mustafa Açıkgöz'ün yanı sıra,  Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Yakut, Nevşehirspor Kulüp Başkan Vekili Emrah Akün, Nevşehir MHP Eski İl Başkanı Göksel Taşçı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Özden Taşğın, Kapadokya Hastanesi çalışanları, Göreme ve Kaymaklı ile Nevşehir ve bölgesinden çok sayıda ilimizin tanınmış iş adamları, siyasiler, spor camiası ve bürokratlar katılarak Ünal çiftini bu en özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediyesi Nikah memuru Ertuğrul Usta, nikâh şahitliklerini ise TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Gülce Tok birlikte yaptı.

AÇIKGÖZ'DEN 5 ÇOCUK ÖNERİSİ

Nikahta genç çifte mutluluklar dileyen Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bu nikahta olmak bizler için büyük bir gurur ve büyük bir şereftir. Allah tamamına erdirsin. Allah hayırlı, uğurlu, sağlıklı bir ömür nasip etsin. Sizlerden beklentimiz, sizlerden isteğimiz ülkemizin en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere karşı bir cevap olması sebebiyle ülkesine, milletine, imanına ve inancına bağlı evlatları ülkemize vermenizdir. Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız eskiden en az 3 diyordu. Ama şimdi gördüm ki ülkemizin birbirine bağlı, birbirinden kıymetli ülkemiz için canla ve başla çalışacak daha genç bir nüfusa ihtiyaç var. Bende bundan dolayı inşallah bize 5 hayırlı evlat vermeleri temennisiyle genç çiftlerimizi tebrik ediyorum" dedi.Konuşmaların ardından Açıkgöz, nikah defterini gelin Büşra Ünal'a verdi. Açıkgöz, genç çiftin düğününde davetlilere dağıtılmak üzere Türk Bayrağı hediye etti.

Sahne önüne konulan konsepte Kıyılan nikâhın ardından Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın okuduğu dua ve sonrasında genç çiftin babaları Ali Daşdeler ile Şenol Ünal tarafından evlatlarına Kuran ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı.