Nevşehir'de bazı sivil toplum kuruluşlarını barındıran Milli İrade Platformu, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Nevşehir’den destek istedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Genel seçimlerde halkın yüzde 90 gibi büyük bir oranda katılım gösterdiğini vurgulayan Nevşehir Milli İrade Platformu Sözcüsü Mustafa Özdemir, önümüzdeki 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu öncesi bir basın açıklaması yaptı.

Nevşehir Milli İrade Platformu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Erdoğan'a destek çağrısında bulundu...

Nejdet Ersan Parkı önünde düzenlenen basın açıklamasında, Nevşehirlilerden destek isteyen Platform Sözcüsü Mustafa Özdemir, seçimlerde yapılan hilelere, karanlık ittifaklara, sosyal medya üzerinde gençlere yönelik yapılan manipülasyonlara ve batılı medya organlarının yanlı tutumlarına rağmen halkın iradesini gösterdiği belirtildi.

Nevşehir Milli İrade Platformu Sözcüsü Mustafa Özdemir basın açıklamasında şunları ifade etti;

"Sayın Basın Mensupları Değerli Nevşehirli hemşerilerimiz.

Bilindiği üzere ülkemiz 28 Mayıs 2023 Tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. Tur oylaması yapılacaktır. Son Anayasa değişikliği ile ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçmiş, 2 turlu seçimin 2 turu ilk defa uygulanacaktır. 

2010 yıllından bu yana ilimizdeki 57 STK’nın oluşturduğu Nevşehir Milli İrade Platformu olarak Pazar günü yapılacak olan seçimin ne denli önemli olduğunu kamuoyu ile paylaşmak istedik.

 Milletimizin “Türkiye Yüzyılı” destanını yazmak üzere tüm Gönüldaşarımızı, REİS Sevdalısı hemşerilerimizi sandıkta bu sorumluluğa ortak olmaya davet ediyoruz.

     Aziz Türk Milleti 28 Mayısta Allah’ın izniyle yeni bir tarih yazacaktır. Nasılki Büyük ceddimiz Fatih Sultan Mehmet Han 29 Mayıs 1453’te İstanbul’u feth ederek orta çağın kapanıp yeniçağın başlangıcına vesile olduysa, 29 Mayıs 2023 günü nasip olacak zafer de yeni bir Türkiye Yüzyılının başlangıcı olacaktır inşallah.

     Son 20 yıl boyunca ülkemiz çeşitli vesayet odakları ile mücadele etmiş, milletimizin güçlü desteği Sayın Cumhurbaşkanımızın liderlik iradesiyle bu vesayet odaklarının üstesinden gelinmiştir.

     15 Temmuz hain darbe girişiminde başaramadıklarını demokratik yollarla başarmak istiyorlar.

     Bu ülkenin asil evlatları 104 yıldır mandacılarla mücadele etmektedir asıl kavga buradan çıkmaktadır.

      İtilaf devletleri 103 yıl önce vatanımızı İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar, Yunanlılar ve Ermeniler arasında paylaştırmışlardı.

      1919 Yılında başlayan 7 düvele karşı kurtuluş mücadelemiz içimizdeki işbirlikçiler olduğu sürece bu günde yarın da devam edecektir.

      Adam çıkmış Cumhurbaşkanı seçilirsem Avrupa birliği özerklik şartını tanıyacağım diyor. Yani Türkiye Cumhuriyeti topraklarını bölücülere vereceğim diyor işin vahim tarafı bu adam %44 oy alıyor.

      Allah muhafaza bu adam kazansaydı, sandıktan Türkiye’nin bölünmesi için evet çıkmış olacaktı. Aziz Türk milleti oyunun farkında mısın? Oyun büyük.

ABD ve Avrupa’nın Bazı ülkeleri

Yabancı basın organları

Yabancı finans kurumları

Yabancı istihbarat örgütleri

Pkk

Fetö

Ne kadar terör örgütü varsa

İşbirlikçileri ile birlikte

   Türkiye’nin seçiminde Cumhurbaşkanımızın karşısında ittifak kurmuşlardır.

    Aziz Türk Milletinin engin feraseti ve irfanı Sayın Cumhurbaşkanımızın liderlik dehası ile 14 Mayıs seçimleri zaferle sonuçlanmıştır. Ancak % 50+1 oy oranı eksik kalmıştır. 

28 Mayısta 1 oy ile tüm bu oyunları bozmaya var mıyız?

Ülkemiz; 1960’da  başlayan 15 Temmuz 2016 da sona eren darbeler, muhtıralar, post modern darbeler hükümet krizleri ve iç karışıklıklara Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile son vermiştir.

Son 21 yılda ülkemizin kazanımlarının heba olmaması için Rehavete kapılmadan

Ülkemiz için

Bağımsızlığımız için

Ezanların susmaması için

Bayrağımız için

Vatanımız için

Büyük Türkiye için

 Ayasofya’nın kapanmaması için

 Başörtüsünün yasaklanmaması için

Çocuklarımızı geleceğimiz için

Karabağ’ın düşmemesi için

Mavi vatanın elden gitmemesi için

Kıbrıs için

1 saatimizi ayırıp oyumuzu Reise kullanalım inşallah.

28 Mayıs için sandık seferberliği yapmak Sayın Cumhurbaşkanımıza Nevşehir’den güçlü bir destek vermek Türkiye Yüzyılına omuz vermek için tüm Nevşehirli hemşerilerimizi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet ediyoruz.

Milli irade platformu üyelerimiz ile birlikte seçim sonucu alınıncaya kadar çalışmalarımız devam edecektir.

Bu vesile ile 28 Mayısta yapılacak olan seçimin ülkemize, Milletimize, İslam dünyasına, Türk dünyasına, tüm gönül coğrafyalarında yaşayan gönüldaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Basın ve Emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.