Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan OMS Makine A.Ş firması tarafından düzenlenen yemekte yatırımcı sanayici iş insanlarıyla buluştu. 

Dev kazanlarda 2 bin kişilik Konya usülü yemek hazırlandı...

Nevşehir OSB Başkanı ve OMS Makine A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman, OMS yeni ilave ek binasının yapılmasının ardından Nevşehir protokolü ve Sanayi esnaflarıyla fabrika bahçesinde düzenlediği birlik ve beraberlik proğramı çerçevesinde 2000 kişiye Konya usulü yemek verdi.

Nevşehir protokolü ve sanayicisi OMS'nin yemeğinde buluştu...

Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı ve OMS Makine A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman ev sahipliğinde düzenlenen yemek  programına, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Ali Öbekli, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Habil Uluer ve Ekrem Nurlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, Eski Nevşehir Belediye Başkanı Yalçın Demir, Nevşehir 25. Dönem Milletvekili Mehmet Varol, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Nar belediye Başkanı Süleyman Polatçelik, Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel, İş İnsanı Musa Ertaş, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, fahri hemşehrimiz değerli Sanayici iş insanı Yalçın Şentürk ile Nevşehir OSB'de faaliyet gösteren sanayici iş insanları ve OSB çalışanları katıldı.

Nevşehir iş dünyası, Siyaset bürokrat, OSB çalışanları yatırımcılarla protokolünü bir araya getiren yemek sonrası açıklamada bulunan Nevşehir OSB Başkanı ve OMS Makine A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman, "OMS fabrikamıza yeni idari ek binamızı kazandırmamızın ardından birlik ve beraberlik yemeği çerçevesinde şehrimize yön veren protokolümüz ve sanayiciclerimizle bir araya gelmek istedik. Ülkemiz, şehrimiz için Türkiye yüzyılı'nda istikrar adına çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Ben bu vesile ile davetimize icabet göstererek katılımları için tüm protokolümüze, sanayicimize ve emekçilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.