Nevşehir organize sanayi bölgesi şehrimizin ekonomik olarak odaklandığı Nevşehir'in en çok istihdam sağlayan toplam ihracatının yaklaşık %60'ını yapan güçlü firmalarımızın olduğu bir üretim ihracat bölgemizdir.

2003 yılında özel organize sanayii bölgesi olarak başlamış daha sonra ıslah organize sanayii statüsüyle beraber resmi organize sanayii kimliğine kavuşmuştur.

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini 9. asıl 9. yedek olmak üzere oluşturmuş ve bundan sonraki süreçte şehrimize yakışır bir organize sanayi çabası için kolları sıvamıştır.

Yönetim Kurulu şu şekilde oluşmuştur.

Başkanı İlhan Kahraman (OMS Makine), 

Başkan Yardımcısı Erdal Öbekli (Nevsac Boru Profili),

Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Yiğit (Yiğitsan Tarım Makinaları)

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Daldiken (Akyüzler otom) 

Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kadıoğlu (Kadıoğlu plastik)

Yönetim Kurulu Üyesi Hurşit Şimşek (Şimşek Makina)

Yönetim Kurulu Üyesi Yasin İnce (İnceler Gıda)

Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Altuntakan (Neksan Korusev Ekipmanları)

Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Doğan (Bahtiyar Doğan Gıda)


Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı İlhan Kahraman; "Nevşehir organize sanayimiz kuruluşundan bu güne kadar büyük ölçüde kendi imkanlarıyla bu güne kadar başarılı bir çalışma sonucu alt yapısı ile arıtma tesisi çevre duvarı güçlendirilmiş elektrik hattı gibi bir sürü yatırımını zor şartlarda başarmış aynı zamanda bölgemizde çalışan bütün firmaların güçlenerek büyümesine vesile olmuştur.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamızın öncülüğünde kurulumunu başlatan organize sanayimiz en baştan bu güne kadar NTSO Yönetim Kurulu Başkanımız M.Arif Parmaksız ve yönetimi, desteğini hiçbir zaman esirgememiş, organizemizin bu güne gelişinde çok büyük katkılar sağlamıştır. Başlangıçtan bu güne kadar emeği geçen Ticaret ve Sanayi Odamıza ve devraldığımız Hasan Kahveci Başkanımız ve Yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyen süreç içindeki Milletvekillerimize teşekkür ve minnet duygularımı sunarım." dedi.