Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabası patates yatırımcılarından, Tohum ve patates üreticisi AYT Tarım yönetim kurulu başkanı Ökkeş Yıldırım, Gaziantep Nurdağı'nda meydana gelen depremde hayatını kaybetti.

Aynı zamanda Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Üyesi de olan Ökkeş Yıldırım'ın vefat haberi başta Kavak kasabası olmak üzere tüm Nevşehir'de sevenlerini üzdü.

AYT Tarım'dan yapılan açıklamada;

"Ülkemizde bugün sabaha doğru yaşadığımız çok elim deprem felaketi ziyadesiyle hepimizi derinden üzmüş ve aziz milletimizi yasa boğmuştur. Bizler de Ayt Tarım ailesi olarak çok değerli ve kıymetli ferdimizi Yönetim Kurulu Başkanımız Ökkeş Yıldırım Bey’i kaybettik. Gaziantep Nurdağı’nda devam eden Camii inşaatını ziyarete gitmişti. Hafta sonu baba evinde birinci derecede kalan akrabaları ile kalıyordu. Bugün şu dakikalarda enkaz altından çıkartıldı ve cansız bedenine ulaşılmıştır. Bütün milletimizin başı sağolsun. Kederli ailelere baş sağlığı biliyoruz. Sağ ve yaralı olarak kurtulan tüm halkımıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Yüce Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın. Vefat edenlere Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde yatsınlar. Bir kez daha Ailemizin ve Milletimizin başı sağolsun. 
Saygı ve selamlarımızla."