Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletveklleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Garnizon Komutanı Murat Yakın, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Naci Feralan, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, NEVESOB Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, NEVBİAD Başkanı ve Emekli Mülki İdare Amiri Kazım Tekin öncülüğünde İstanbul'dan gelen Nevsehir Bürokratlar ve İş insanları Dernegi (NEVBİAD) heyetini ağırladı.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin öncülüğünde İstanbul'dan gelen heyette, değerli hayırsever hemşehrilerimiz Yaşar Eroğlu, Bayram Sağlam, Bekir Erdoğan, Fazıl Çekirdekçi, Emel Büken, Vejni Büyük. Doç Dr Serdar Bilgi. Mehmet Taşkın, Salih Bekaroğlu, Oğuz Türkkan, Dt Murat Ergün, Sarper Sılaoğlu, Fatih Acer, Şefik Çalışkan (Ankara'dan) ve Nahçıvan Valisi İstanbul temsilcisi Aytan Heyderxanlı yer aldılar.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, İlimizin gelişimi için katkıda bulunan NEVBİAD Üyesi Nevşehirli bürokrat ve hayırsever iş insanları ile bir araya gelerek, destek ve katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Nevşehir Valisi Ali Fidan, Sivil toplum örgütleri ve dayanışma derneklerini çok önemsediğini belirterek, bu manada önemli bir görev üstlenen NEVBİAD derneğine teşekkür etti.

Uçhisar Millocal restoranda düzenlenen proğramın sonunda NEVBİAD Üyesi Nevşehirli bürokrat ve hayırsever iş insanlarına, şehrimize destek ve katkılarından dolayı günün anısına plaketleri takdim edildi.

NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin'de," Güzel memleketimizde bizleri en güzel şekilde ağırlayan başta Sayın Valim ve vekillerimiz olmak üzere tüm protolomüze şahsım ve değerli NEVBİAD ailemiz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu güzel buluşma ve nazik daveti içinde Sayın Valimiz Ali Fidan beye teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Sayın Valimiz Ali Fidan'ın ev sahipliğinde NEVBİAD yönetim kurulu üyesi, şehrimizin yetiştirdiği iş insanları ile bir araya geldik. Şehrimizin gelişmesi için atacağımız ortak adımları istişare ettik. Şehrimizi en güzel şekilde temsil eden ve Nevşehir için katkılarını esirgemeyen değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "İlimizin gelişimi için katkıda bulunan NEVBİAD üyesi Nevşehirli bürokrat ve hayırsever iş insanları ile bir araya geldik. Nevşehir'e verdikleri destek ve katkılarından dolayı iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

İstanbul'dan gelen değerli hemşehrilerimizle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'da; bu güçlü yapının İstanbul'da gerek idari olarak gerekse yatırımcı iş insanları ile belli güce ulaştığını görmekten dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi. 

Editör: Fikret Capacı