Nevşehir Valisi Ali Fidan Haberleri

Nevşehir Valisi Ali Fidan haberleri ve güncel Nevşehir Valisi Ali Fidan gelişmeleri, Nevşehir Valisi Ali Fidan ile ilgili tüm video, Nevşehir Valisi Ali Fidan fotoğrafları ve Nevşehir Valisi Ali Fidan haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Süleyman Köybaşı Nevşehir Külliye Camii yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

Yerel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, ilçe ziyaretleri kapsamında Kozaklı İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kozaklı’da 4-6 yaş kız ve erkek Kuran Kursu ile kız ve erkek gençlik merkezinin inşaat alanında...

Nevşehir

Nevşehir Valisi Ali Fidan, İrlanda Meclis Başkanı Sean O Fearghail ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, başkanlığında, sektör temsilcileri ile Turizm istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Yerel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Mazı Köyü Muhtarlığını ziyaret ederek, Köy Muhtarı Cafer Kaygısız’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ekonomi

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce uygulanan hayvancılığı geliştirme projelerini yerinde inceledi.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Genel

Nevşehirli Afrin Gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez ve eşi Sudenaz Didinmez Nevşehir Valisi Ali Fidan'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir

Nevşehir heyeti, Devlet Su İşleri Genel Müdürü (DSİ) Mehmet Akif Balta’ya ziyarette bulunarak DSİ Nevşehir yatırımlarını değerlendirdiler.

Genel

Nevşehir Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına Mevlid-i Şerif okutuldu.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu ilçesine bağlı mahalle ve köylerinden seçilen muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu