Nevşehir Valisi Ali Fidan Haberleri

Nevşehir Valisi Ali Fidan haberleri ve güncel Nevşehir Valisi Ali Fidan gelişmeleri, Nevşehir Valisi Ali Fidan ile ilgili tüm video, Nevşehir Valisi Ali Fidan fotoğrafları ve Nevşehir Valisi Ali Fidan haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir

Nevşehir Valisi Ali Fidan, şahadet mertebesine ulaşan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın Nevşehir'deki ailesini yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı.

Yerel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i makamında ziyaret etti.

Genel

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Valisi Ali Fidan'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak, 3. Sınıf öğrencisi Esmanur Eroğlu’na...

Eğitim

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Veli Üniversitesinde düzenlenen 'Yükseköğretimde Bilgi Sorunu Eleştiri ve Teklifler Çalıştayı II'ye katıldı.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Göre yolu üzerindeki 138 bin metre kare büyüklüğündeki alanda yapılacak olan Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundu.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, öğrenciler ve gönüllü gençlerle iftar yaptı.

Nevşehir

Nevşehir Valisi Ali Fidan, İlimizin huzurunu, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için görev yapan kahraman polislerimizle bir araya gelerek, iftar yaptı.

Siyaset

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla İl Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Turizm

Vali Fidan, Kapadokya Alan Başkanlığınca yürütülen Zelve Ören Yeri Çevre Düzenleme ve Karşılama Merkezi Projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Genel

Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli iş insanı Remzi Başbuğ, Nevşehir Valisi Ali Fidan'ı makamında ziyaret etti.

Genel

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kapadokya Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden olan Paşabağ Vadisinde edebiyatseverlerle buluştu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu