Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Delegeleri, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79.Genel Kurulu’na katıldı.

Ankara’da yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’na Nevşehir'den oda ve borsa başkanları ile delegeler katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Meclis Başkanı M. Ali Öbekli; Genel Kurul Delegeleri Cengiz Yıldız, Musa Ertaş, Seyit İnce ve Genel Sekreter Av. İbrahim Akgür, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı; Genel Kurul delegeleri; Ali Aslan, Yücel Erdoğan, Resul Yener ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan, Ürgüp TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79’uncu genel kuruluna katıldı.

TOBB delegelerine hizmet şeref belgesi verildi

NTSO Meclis Başkanı M. Ali Öbekli; TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreninde belgesini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

TOBB 79. Genel Kurulunda TOGG talep eden Oda ve Borsalar arasında yapılan kura çekim töreninde çekilişe katılan NTSO Meclis Başkanı M. Ali Öbekli 191. sırayı çekerek NTSO için TOGG almaya hak kazandı. NTSO'nun TOGG aracının kısa süre içinde teslim edileceği vurgulandı.

Öbekli; "Yerli ve Milli aracımız TOGG, Şehrimize, Üyelerimize ve Odamıza hayırlı olsun." dedi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan NTSO yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, ‘’TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na her zaman olduğu gibi bu dönemde de Oda olarak desteklediğimizi, bundan sonra da kalıcı eserleri hep birlikte gerçekleştirerek, bölgemize ve ülkemize katmaya değer oluşturmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve oluşacak yeni Yönetim Kurulu’na şimdiden başarılar dilerim.’’ dedi.