Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Birimi tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde 2022-23 Öğretim Yılında Aralarına Yeni Katılan Öğrenciler İçin Tanışma Etkinliği Düzenledi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler hem birbirleriyle tanıştı hem de bu yıl gerçekleştirmeyi planladıkları organizasyonlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya Üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Ahmet DEMİR, Bu sene Üniversitemize yeni başlayan arkadaşlarımızla tanışarak, Türk Gençliğinin sorunlarına ve sıkıntılarına değindik. Ardından, Üniversitemize yeni gelen arkadaşların her zaman yanlarında olduğunu kendilerine ilettik" dedi.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Ülkü Ocakları Asena Birim Başkanı Gözde ULUKANOĞLU da selamlama konuşmalarını yaptıktan sonra program sonlandı.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik, tanışma toplantısının ardından yaptığı açıklamasında; "Türk gençliği adına güzel faaliyetlerin devam edeceğini belirterek, Üniversite Birim Başkanı Ahmet DEMİR'i ve emeği geçen tüm herkesi tebrik etti."