Nevşehir Valisi Ali Fidan, Engelliler Haftası dolayısıyla Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından hazırlanan “En Büyük Engel Sevgisizliktir” programına katıldı.

Nevşehir'de özel öğrencilerden büyüleyen gösteri 

Özel yavrularımız tarafından hazırlanan programda Vali Fidan ve beraberindeki heyet, işaret dili müzikali ve pandomim gösterisi ve sahnelenen çeşitli gösterileri izledi.

Özel etkinliğe ayrıca Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl MEM Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş, idareci, öğretmen, veli ve öğrenciler  katıldı.

...........

Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulunda (II. Kademe) özel yavrularımız tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Ardından kadın öğretmenlerimizin işaret dili müzikali ve pandomim gösterisi ile devam eden program çeşitli oyunların oynanması ile sona erdi.

Özel gereksinimli öğrencilerzle yakından ilgilenen Vali Fidan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, öğrencilerin mutluluğunu paylaştılar.

Sayın Valimize programlara teşrifleri, bizlere sağladığı destek ve motivasyon için şükranlarımızı sunarız. Bu anlamlı etkinliklerin gerçekleştirilmesindeki emek ve katkılarından dolayı Özel Eğitim ve Rehberlik Şubemize, Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu(II. Kademe) idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Editör: Fikret Capacı