Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde 2 yıl önce İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün girişimleri ve Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi tarafından alınan hi̇be i̇le kurulan süt ürünleri işletme tesisinde yüzleri güldüren gelişmeyi Acıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürü Taner Düzgün duyurdu.

Nevşehir'in Yeni Markası: SÜT ELLİ Süt Ürünleri!

Acıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürü Taner Düzgün, konuyla ilgili olarak FİB Haber'e yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Tamamen yerli kooperatif ürünü sadece sütten yapılmış koruyucu madde içermeyen tamamen Nevşehir markası Karacaören Kooperatifi ürünü tereyağ, kaşar ve dil peynirimiz satışa hazır. SÜT-ELLİ markası memleketimizin markası sipariş verebilirsiniz. Hayırlı olsun" dedi.

Karacaören Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bünyesinde faaliyet gösteren süt ürünleri tesisinin günlük ürettiği tereyağ, kaşar ve dil peyniri ürünleri ile bölge ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanıyor. Bu şeki̇lde 'Üreticiden Tüketiciye' sloganı ile tamamen doğal yöntemlerle işleyip, hiç bir aracı olmaksızın, üreticiden direk halka mantığı ile çalışacak tesisin di̇ğer kooperati̇fler için de örnek olması bekleniyor.

Yüzde Yüz Enerji ve yerli  İşte Nevşehir'in yeni markası :SÜT ELLİ