AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Topuzluhan restaurantta düzenlenen "Teşkilat Buluşması" programına AK Parti MKYK Üyesi Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve  Bölge Koordinatörü Melek Şimşek, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Savran ve teşkilat mensubu partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran burada yaptığı konuşmasında, yıllardır ekip ruhu içinde tüm seçimleri başarıyla yönettiklerini söyledi.

Kemikkıran: "31 Mart'ta yeni bir tarih yazacağız"

Tüm teşkilatların seçimlere hazır olduğunu ifade eden İl Başkanı Kemikkıran, AK Parti, kutsal davayı omuzlarında taşıyan bir partidir. Bu sorumlulukla Allah'ın izni halkımızın teveccühleriyle Nevşehir için 31 Mart'ta yeni bir tarih yazacağız. Başarılarımızı birlikte perçinleyeceğiz" dedi.

Nevşehir'de seçim heyecanını şimdiden yaşadığını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve  Bölge Koordinatörü Melek Şimşek'de, "Bugün Nevşehir AK Parti teşkilatımızın gülen yüzlerini yüreklerinde ki heyecanlarını görmek bizleri çok mutlu etti. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde çalışacağız. Unutulmasın ki, teşkilat demek, başarı ve kazanmak demek. Teşkilat, zafer demek.Tüm teşkilatlarımız çok değerli. Bu yüzden tüm iltifatları hak ediyorsunuz." dedi.

“HEP BİRLİKTE EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE. HEP BİRLİKTE ÇOK FAZLA DAHA ÇALIŞACAĞIZ”

Programda konuşan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Savran; "Teşkilatımızın heyecanını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölge koordinatörümüz Melek Şimşek ve hepsi birbirinden kıymetli AK teşkilatımızla birlikteyiz." diye konuştu.

Savran: ‘’Bu kutlu yolda insanımızın duası bize yeter’’

Birlik ve beraberlik olgusuna dikkat çeken Başkan Savran, ‘Bizim yegane ilacımız birliğimiz ve beraberliğimiz’ diyerek, şöyle konuştu: Her şeyden önce böyle bir şehrin hizmetkarı olmak ve bu şehirde yaşamak, böyle güzel insanlarla birlikte olup, onlara yol arkadaşı olmak hepimizi keyiflendiriyor. Nevşehirimizle gurur duyuyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde halkımızın destek ve teveccühleriyle Nevşehir Yüzyılı için hazırladığımız projelerimizle birlikte yeni yatırımlarımız ve hizmetlerimizi sevdalısı olduğumuz şehrimize birer birer kazandıracağız. Şefkatle, samimiyetle ve sevgiyle insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.