Bu Pazar Anneler Günü. Nevşehir'de Anneler Günü için çiçekçilerin mesaisi başladı.

14 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü nedeniyle Nevşehir'de Sevgi Çiçekçilik vitrinlerini rengârenk çiçeklerle süslerken, annelerine bir demet çiçek almak isteyen Nevşehirliler, siparişlerini şimdiden vermeye başladı.

Sipariş için geç kalmayın acele edin!!!!
 
Nevşehir'de çiçeğin sanatla buluştuğu Sevgi Çiçekçilik işletmecisi Ümit Doğan, Anneler Günü için hazırlanan çiçek aranjmanları ile annelerinizin gönlünü bir kez daha alabilirsiniz. Anneler Günü’nde en fazla talep, sevginin sembolü olan kırmızı güldür. Anneler Günü çiçekleri ile siz de biricik annenizi mutlu edin. Annenizi sevindirmek isteyen herkesin bütçesine uygun bir çiçek mutlaka vardır. Çiçeği, internet üzerinden değil; Çiçekçiden, görerek alın. Cennet kokusu annenize sözle anlatamadığınız bazı duyguları çiçekler daha güzel anlatır.” dedi.

“Anneler Günü” kutlu olsun.

14 Mayıs Anneler gününde, Annesini sevindirmek isteyenlerin Nevşehir Camicedit mahallesi Lale Caddesi Belediye yolu Nissara AVM karşısındaki dükkanımıza gelmeleri ya da 0 531 844 87 29 – 0 384 213 33 53 numaralı telefonları aramaları yeterli olacaktır. Bu vesile ile tüm annelerimizin 14 Mayıs Anneler gününü kutluyoruz…”ifadelerine yer verdi.

SEVGİ ÇİÇEKÇİLİK SİPARİŞ HATTI:  0 531 844 87 29

Tel: 0 384 213 33 53

İnstagram: @kapadokyasevgicicek

Laleler, güller, orkideler, papatyalar toplandı. Siparişler gelmeye başladı. En güzel çiçekler anneler günü için hazırlanmaya başlandı. Buket, süs bitkisi ve aranjman gibi ürünleri önceden hazırlayan çiçekçiler 14 Mayıs Pazar Günü’ne en güzel şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

14 Mayıs’ta kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle çiçekçiler hazırlıklarını tamamlayarak siparişlerini beklemeye başladı. Birçok çiçekçide olduğu gibi Amasya İstasyon Caddesinde bulunan Umut Çiçekçilikte de Anneler Günü mesaisi başladı.

Bu yıl Anneler Günü için kampanya başlatan Umut Çiçekçilik hem anneleri mutlu edecek, hem de müşterilerini.

Günün erken saatlerinde işyerine gelen çiçekçi Neslihan Küçük Anneler Günü için verilen siparişleri bir kadın gözüyle, kendi tasarımı ile hazırlamaya başladı bile.

Amasya Umut Çiçekçiliğin işletme sahibi Neslihan ve İsmail Caner Küçük çifti Anneler Günü nedeniyle yoğun mesai yaptıklarını ve Amasyalıların hiçbir yerde bulamayacakları en güzel çiçekleri anneler için mağazalarına getirdiklerini belirtti.

İsmail Caner Küçük“ Eşimle beraber bu işletmenin hem sahibi hem de çalışanıyız. Anneler Günü için bir kampanya başlattık ve bu kampanyayı anneler için her yıl geleneksel olarak yapacağız. Anneler günü için bizi tercih etmelerinden dolayı müşterilerimize teşekkür amaçlı böyle bir kampanya başlattık. Anneler Gününe özel yapacağımız çekilişte 1.ye gram altı, 2.ye orkide çiçek, üçüncüye ise aranjman olarak teraryum hediyemiz var. Anneler Günü hediyesi için hediye alacaklar öncelikle çiçek mağazamıza gelip önce ürünlerimizi kendi gözleriyle görüp, elleriyle seçmelerini tavsiye ederiz.

Bu işe yapmaya başlayalı bir yıl oldu ama bu iş de iddialıyız. Çeşidimiz çok, eşimin maharetli elleri sayesinde aranjman süslemede rakip tanımıyoruz. Bizim yaptığımız işi kimse çıkartamaz. Biz işimizin hakkını veriyoruz.

Şimdiden önce kendi annem ve eşim olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.

İletme sahibi Neslihan Küçük ise“Çiçekleri anneler için kendi elimle özenle hazırlıyorum. Bende bir anne olarak çok güzel bir gün için hazırlanıyoruz. Anneler Günü için özenle kendi elimle hazırladığım aranjmanlarımız var. Hediye olarak Orkideler, İthal çiçekler daha çok tercih ediliyor. Madagaskar Yasemini, Lazmanya çiçeği, Artoryum çiçeği tercih ediliyor. Pazar sabahına kadar tüm siparişleri hazır edeceğiz. Yoğun bir gün bizi bekliyor. Bizlerde bu günü değerlendirerek müşterilerimize en güzel çiçeklerimizi sunacağız.

Çiçekleri üreticilerden bizzat kendimiz gidip, elimizle seçip alıyoruz. Kendi beğenmediğimiz ürünü müşterimize de sunmuyoruz. Çiçeklerimiz Yalova’dan, Adana’dan İzmir’den geliyor.

Bu yıl Anneler Günü seçime denk geliyor ama böyle güzel ve anlamlı bir günü etkileyeceğini sanmıyorum. Çünkü müşterilerimiz şimdiden siparişlerini verdi bile. Günler öncesinden kampanya duyurumuz yapmıştık. Kampanyamız 10- 14 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti. Çiçek hakkında müşterilerimize her zaman bilgi veririz. Nasıl bakılacağını anlatıyoruz.  Önemli olan buradan müşterimizi memnun çıkartmak.” diye konuştu.