Yenilebilir yaprak altın ülkemizde yeni yeni kendini gösteriyor olsa da aslında yenilebilir altının tarihi çok eskilere dayanıyor. Yenilebilir altın, ilk olarak Japonya gibi Uzak Doğu ülkelerinde yiyecek ve içecek alanında kullanılıyor. Avrupa'yla tanışması ise 16. yüzyılın ortalarını buluyor.

Nevşehir'in Nusreti Kasap Hasan'da Yenilikler Bitmiyor!!!

Türkiye'de İç Anadolu Bölgesinde ise altın kaplama et ilk kez Nevşehir'de hizmet veren Kasap Hasan'da müşterileriyle buluşturuldu.

Nevşehir Merkez Yeni kapalı pazar yeri karşısında hizmet veren Kasap Hasan, Yenilebilir 23.75 Ayar Altın Kaplama Et ile İç Anadolu'da Tek Olup Müşterilerinin Hizmetine Sunuyor.

Kasap Hasan altın kaplama et yaptı herkesi şaşırttı!

Nevşehir'de görenleri hayrete düşüren altın kaplamalı etle alakalı açıklamada bulunan "Kasap Hasan" işletmecisi Hasan Çabuk yaptığı açıklamasında; "Güzel Nevşehir'imizin birçok şeyi hak ettiğini düşünerek, şuana kadar İç Anadolu bölgesinde olmayan sadece Nevşehir'de ilk kez siz değerli müşterilerimiz için hazırladığımız bir ürünü tanıtıcağız. Evet, ürünümüzün adı altın kaplama dallas yapacağız . Bunun için önce olgunluğu iki yılı geçmiş erkek danadan elde ettiğimiz antrikotunu kemikli olarak hazır hale getirip, kemiklerini ve yağını temizledikten sonra altın kaplamasını yapıyoruz. Afiyet olsun" dedi.

Lezzetin Adresi Kasap Hasan Et ve Et ürünleri Nevşehir halkına özel kırmızı et ürünlerinde yaptığı yenilikler  müşterilerinden büyük ilgi görüyor.

Ayrıca evlere servisimiz vardır.

ALO SİPARİŞ: 0 538 085 00 95 (09.00-17.00 saatleri arasında)

Bu fırsatı kaçırmayın, kazançlı çıkın.

"Yüksek Fiyat Artışlarına inat" Vatandaşımız ET YESİN indirimli satışlarımız devam ediyor.

KASAP HASAN

Adres: Yeni kapalı pazar yeri karşısı İbrahim Paşa Mahallesi Eski YSE yolu No: 22 NEVŞEHİR

İletişim: 0 538 085 00 95

Sağlıklı Et Bizim Kırmızı Çizgimizdir ...

Özel Nevşehir tava için hazırlanır.

Kırmızı ette güvenin markası olan firmamızın amacı; her bireyin, her ailenin, sağlıklı, temiz ve güvenilir ete kolayca ulaşabilmesi ve tüketebilmesidir. Şimdi'de Kaliteli ve Güvenilir Olarak Altın Kaplama Et Olarak Sizlere Hizmet vermekte Devam Ediyor.

Nevşehir'de Kırmızı Et Adına Taze Güvenilir ve Hijyenik Hizmetin Adresi "Kasap Hasan" sizleri bekliyor.