Avanos-Nevşehir ve Çardak-Nevşehir yolunda yürütülen aşınma tabakası serimi çalışmaları nedeniyle ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Nevşehir yollarında konfor artıyor!

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü Nevşehir 67. Şube Şefliği, konforlu ve güvenli yol imkanını vatandaşın ve sürücülerin ayaklarına götürebilmek için hummalı bir çalışma yürütüyor. 

Bu kapsamda Avanos-Nevşehir yolu ile Çardak-Nevşehir yolunda eksik olan aşınma tabakası serimi çalışmaları müteahhit firma tarafından yapılmaktadır. Diğer bir değişle bu yollarda zemin üstü konfor asvalt çalışmaları karşılıklı gidiş-dünüş yolu olarak yapılmaktadır. 

Nevşehir'de bu 3 yola dikkat! 

Yürütülen çalışmalar nedeniyle, Avanos-Nevşehir ve Çardak-Nevşehir arası yollarda trafik akışı tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Çalışmaların Kurban bayramına kadar tamamlanması planlanıyor.

Yetkililer, devam eden çalışmalar nedeniyel bu yollarda trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi konusunda sürücülere uyarılarda bulundu.

Çat-Nevşehir yolunu kullanacak sürücüler dikkat!

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, sıcak asfalt çalışmalarına başlanan Çat-Nevşehir yolunu kullanacak sürücüleri uyardı.

Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Çat Nevsehir yolunda yol yapım çalışması vardır, bu nedenle Çat-Nevşehir yolu, Çat Kasabası girişinden araç trafiğine kapalıdır.

Çat Kasabasına gelecek olan hemşehrilerimizin ve diğer vatandaşlarımızın; Çat Alacaşar yolunu kullanmaları veya bu yolu bilemeyen vatandaşlarımızın Gülşehir'den gelerek, Gülşehir Çat yolunu kullanmalarını rica ederim. Ayrıca vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." dedi.