Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan Fotoğraf sanatçısı Gazeteci Metin Yıldırım, sokağa çıkma yasağı olan Bayramın 1. gününde kızları, oğlu, damadı ve torunlarının evlerine giderek camdan cama bayramlaştı.

Hayatını işine ve ailesine adayan örnek bir baba ve başarılı bir Fotoğraf sanatçısı olarak tanınan Gazeteci meslektaşımız değerli büyüğümüz Metin Yıldırım, 65 yaş ve üstüne verilen izinde yine ilk işi kızları, oğlu, damadı ve torunları oldu. Bayramın ilk gününde korona virüs tedbirlerini en üst derecede alarak maskesini taktı ve sosyal mesafe kuralına uyarak evlatlarıyla bayramlaştı...

Sırasıyla ilk olarak Avanos Bahçeli evler mahalesinde oturan kızı Burcu Donan ile damadı ve torunlarını ziyaret eden dede Metin Yıldırım daha sonra Altınevler Mahallesi'nde oturan kızı Buğra Ceylan'ın evine giderek aynı şekilde camdan bayramlaştı. Sonra yine Bahçeli evler mahallesinde oturan oğlu Burak Berke Yıldırım'ın evine giden baba Metin Yıldırım evleri çok katlı olunca, eline yazdığı "Bayramımız mübarek olsun" pankartını göstererek bayramlarını kutladı.

Konuyla ilgili www.fibhaber.com 'a açıklamada bulunan Gazeteci Metınin Yıldırım, Korona virüs çıktı mertlik bozuldu, sanırım dünyada ilk defa yaşlılar küçüklerin evlerine giderek bayram kutlanmıştır. Böyle bir olay daha önce görülmemiştir. Belki kimse kimseye gidemediği olmuştur savaşlarda yada afetlerde ancak bayramın birinci günü altmış beş yaş üzeri insanların sokağa çıkmasınında serbest olması buna sebep oldu." diyerek duygularını ifade etti.

İşte Nevşehir'de dede torun camdan cama böyle bayramlaştılar...