Gelinlik için artık şehir dışına gitmeye gerek kalmadı.

Nevşehir'de genç kızların hayallerini süsleyen gelinlikler, nişanlık, bindallı ve abiyeler şimdi Demirtaş VİP Wedding Mağazasında sizleri bekliyor.

Demirtaş VİP Wedding Mağazası İşletme sahibi Ümit Demirtaş, FİB Haber mikrofonlarına yaptığı açıklamasında; “Nevşehir’in en köklü mağazası olan Demirtaş Vip mağazamızı işletiyoruz.  “Kalite Eşittir Demirtaş VİP” algısını bozmadan en güncel marka ve modellerle müşterilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Müşterilerimizden gelen yoğun talep nedeni ile mağazamızın bir katını full abiye reyonu ve bir katını da gelinlik ve nişanlık reyonu olarak açtık.

Giyim sektöründe  olduğu gibi gelinlik ve nişanlık modellerinde de en güncel markalar ve en güncel modeller ile müşterilerimize hizmet etmeye başladık.

Yoğun istek ve talepler bizleri ziyadesiyle memnun etti. İşimizi severek yapmanın sevinciyle ve Nevşehir halkımızın bizden istek ve arzularına karşılık vermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Kampanyamızla sizlerleyiz...

Bizde bu istek ve yoğun talebe karşılık vermek için ilk 20 çiftimize özel gelinlik bindallı ve nişanlıklarda  “%20 İndirim” uygulayacağımızın sözünü vermek istiyorum. Nevşehir’e güzel ve şık gelinlik reyonu kazandırmanın sevincini yaşıyoruz.

ADRES: Cami Cedit Mahallesi. Ada Sok. No: 13 NEVŞEHİR

(Özaltın Atasay Kuyumcu Caddesinde)