Nevşehir Valiliği tarafından başta Kahramanmaraş olmak üzere depremden etkilenen yerlere ulaştırmak için yardım kampanyası başlatıldı.

Yardım malzemelerinin Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda toplanacağı belirtildi.

HAYDİ NEVŞEHİR BİRLİK OLMA VAKTİ..‼️

Yardımlarımız ve dualarımız deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için. 

Yardım malzemelerinin Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonuna ulaştırılması önemle rica olunur.

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada; Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan ve 10 il’de hissedilen 7,4’lük deprem sonrası vatandaşlarımızın depremzedelere yardım ulaştırmak amacıyla yoğun ilgi ve talepleri bulunmaktadır. 

Öncelikli olarak standart gıda kolisi, KULLANILMAMIŞ tüp, katalitik, battaniye, yatak, eldiven, bere, atkı, mont ve nakdi yardımda bulunmak isteyen kişi ve kuruluşlarımızın yardım malzemelerini Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonuna ulaştırmaları önemle rica olunur.

Ayrıca belirtilen malzemelerin dışında bir malzeme getirilmemesi, deprem bölgelerine bireysel ve kurumsal yardım sevkiyatının ise sadece Valiliğimiz AFAD koordinesinde ve onayında yapılması büyük önem arz etmektedir."

"Tüm halkımızı depremden etkilenen vatandaşlarımızı dayanışmaya çağırıyoruz" mesajıyla paylaşılan liste şöyle:

Nevşehir Sosyal Yardımlaşma Vakfına verilmek üzere, 

-Konserve gıda, plastik tabak/çatal
-Eldiven, atkı, bere
-Powerbank, şarj kablosu
-El feneri, pil
-Battaniye
-Kazak, pantolon, mont, kışlık bot, kalın çorap...

 

Toplama yeri; Nevşehir Gençlik ve spor il müdürlüğü Damat İbrahim Paşa kapalı spor salonu