İlimizde hırsız yada hırsızlar, Farklı mahallelerde bulunan Nevşehir Belediyesi'ne ait logar ve yağmur ızgaralara gözünü diktiler. En son Nevşehir Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeni TOKİ 4.Etap'ta bulunan 2 logar kapağı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Belediye ekipleri ağızları açık kalan ve tehlike oluşturan logar kapakların yerine yenilerini taktı. 

Edinilen bilgilere göre, Farklı mahallelerde bulunan Nevşehir Belediyesi'ne ait logar ve yağmur ızgaraları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Ağızları açık kalan ve tehlike arz eden logar kapakların yerine zaman kaybetmeden yeni kapaklar takan Nevşehir Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü, yaşanan hırsızlıkla ilgili Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. 

Konuya ilişkin olarak FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, halkı yaşanan hırsızlığa karşı duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulunurken, kapakları çalınan logarların tehlike arz ettiğini gören vatandaşların derhal belediyeye haber vermeleri istedi. Kaya ayrıca bulundukları yerlerde logar ve yağmur suyu ızgaraları kapaklarını çalan kişi yada kişileri görenleri Emniyet Müdürlüğüne bildirmelerini istedi.