Nevşehir Belediyesi tarafından, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Kadınlar Matinesi’ bu akşam Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda yapılacak.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ‘Kadınlar Matinesi’, Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Ünlü sanatçı Veli Erdem Karakülah’ın sahne alacağı etkinlik bu akşam gerçekleştirilecek. Nevşehirli tüm kadınların ücretsiz olarak katılabilecekleri etkinlik saat 19.30’da başlayacak.

Kadınlar için sürpriz hediyelerin dağıtılacağı ve ikramların olacağı müzik eğlence programı için Nevşehir Belediyesi tarafından, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Millet Kıraathanesi önü, Cevher Dudayev Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu önü ve 2000 Evler Mahallesi TOKİ Konutları içerisindeki pazar yerinden saat 18.30’dan itibaren ücretsiz servis araçları kaldırılacak.

Bu arada, etkinliğin gerçekleştirileceği spor salonu içerisine ayrıca çocuklar için oyun alanları kuruldu. Anneleri ile birlikte etkinlik alanına gelen çocuklar burada vakit geçirecek ve çocuklara Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtılacak.