Nevşehir merkez 15 Temmuz Mahallesi, Vefa Küçük Cadddesi No: 120/ A'da ki adresinde açılan "Mini Hal" mevsimlik meyve ve sebze çeşitleri ile hizmete girdi.

"Mini Hal" açılış kurdelesini Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Hafız Mahmut Kemikkıran, İşletme sahipleri Mustafa Şekerli, Derviş Şenyüz, Ali Karakuş, Mehmet Balcı ve İbrahim Akgöz birlikte kestiler.

Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın duasının ardından davetliler Nevşehir'e yakışır kalitede ve taze sebze ve meyve denince aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek olan "Mini Hal" işletmesini gezdiler ve işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Savran: "Bereketli olsun inşallah" 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da "Her zaman yerel esnafımızın yanındayız. Bugünde açılışını gerçekleştirdiğimiz Mini Hal firmasının Besmele ile kurdelesini kesip açılışı gerçekleştirdik. Hayırlı kazançlar diliyorum." dedi. 

Dünya’da ve ülkemizde insan sağlığı için büyük önem arz eden organik beslenme, her alanda olduğu gibi sebze ve meyve sektöründe de ön planda yerini alıyor.

Bu kapsamda Nevşehir halkına en iyi taze, organik sebze ve meyvelerle hizmet sunabilmek amacıyla "Mini Hal" Manavı yenilenen yüzüyle Nevşehir halkının hizmetine girdi.

İndirimleri kaçırmayın.

Açılışa özel indirimleri ve kaliteli ürün çeşitleriyle Mini Hal şimdiden vatandaşların akınına uğradı. Sizde gelmeden görmeden karar vermeyin....

Taptaze meyve ve sebzeler bomba indirimleriyle şimdi "Mini Hal" Nevşehir Şubesinde tüm halkımızı bekliyoruz.

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLARLA HİZMETİNİZDE

50 Yıllık Tecrübe İle Sebze ve Meyve Ürünler üzerine ne ararsanız var ... 

Nevşehir'de 50 yıldır bu sektörde hizmet verdiklerini söyleyen firma sahipleri; "Taze, organik sebze ve meyveleri halkımızın ayağına kadar getiriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. 50 yıllık tecrübe ile Nevşehir halkına en kaliteliyi en ucuza sunmaya geldik. Tüm Nevşehir Halkımızı MİNİ HAL'imize bekliyoruz. Pazar fiyatıyla aynı değişen bir şey yok. Amacımız halkımıza en iyi en kaliteli hizmeti vermek." dediler.

"Mini Hal" şimdi yenilenen yüzüyle sizleri bekliyor.

Yeni yüzümüzle sizlerleyiz

Mini Hal'de daha birçok üründe müşterilerine bomba indirimler sunuluyor. 

Mini Hal Nevşehir 

**** Açılış 08:00  *** Kapanış 24:00

Adres : 15 Temmuz Mahallesi. Vefa Küçük Cad. NO: 120/ A   NEVŞEHİR

Taptaze sebze ve meyvenin Nevşehir'deki yeni adresi “Mini Hal” hizmetinizde...

Nevşehir'in en kaliteli ve en büyük manavı olarak, sizlere şok indirimler ve taptaze sebze ve meyvelerle sizlere hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz...