Nevşehir Pamukçu Sarrafiye'de alışveriş yaptıktan sonra bir miktar altınını mağazada unutan vatandaşımız yaptığımız haber sonrası bulundu.

Dün yaşanan olayda, Nevşehir Camicedit mahallesi Tahmis Cd. Sarraflar caddesinde hizmet veren Pamukçu Sarrafiye'de alışveriş yapan bir vatandaşımız, bir miktar altınını almadan ayrıldı.

Sonradan anlaşılınca kameraları inceleyen Pamukçu Sarrafiye çalışanları unutulan altının kendilerine ait bir müşteriye ait olduğunun fark ettiler. Fakat iletişim nosu ve ismini bilemedikleri için FİB Haber Merkezi Whatsapp İhbar Hattına gönderdikleri fotoğrafla altının sahibine ulaşmak için yardım istediler.

Ardından haberimiz sonrası Nevşehir Pamukçu Sarrafiye'den yaptığı alışveriş sonrası altınını unutan vatandaşımıza ulaşıldı.

Vatandaşımız bugün Pamukçu Sarrafiye'ye gelerek unuttuğu altınlarını teslim aldı.

Altınını teslim alan vatandaşımız, Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu'ya örnek davranışından dolayı teşekkür ederek, "Dün geldiğim Pamukçu sarrafiyeden altını almayı unutmuşum. Sonra FİB Haber'de yapılan haber sonrası bana ulaşıldı. Bende yarın gidip alırım altınımız emin ellerde dedim. Bugün geldim ve sağolsunlar önce çay ısmarladılar ardındanda altınımızı teslim ettiler. Böyle güzel, dürüst, örnek davranışların şehrimizde yaşanması bizi çok mutlu ediyor. Ben buradan başta Pamaukçu sarrafiye sahibi Üstün beye, oğullarına, çalışanlarına ve FİB Haber'e çok teşekkür ederim." diye konuştu.

FİB Haber Merkezi olarak bu hassasiyeti ve duyarlılığı için Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Pamukçu ve çalışanlarını tebrik ediyoruz.