Emlak ve otomotiv sektöründe hizmet verecek olan Ottoman Otomotiv ve Gayrimenkul İşyerinin açılışını, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran yaptı.

Nevşehir merkez 2000 Evler Mahallesi 41. Sokak No:25 Daire:A adresinde hizmete giren işletmenin açılışına Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, Nevşehir İŞKUR Müdürü Şinasi İnanıcı. MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimler Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, oda başkanları, iş insanları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

İşletmenin açılışı dualar eşliğinde gerçekleşti.

SAVRAN: “ESNAF VE SANATKÂRLARIMIZIN DEVAMLI YANLARINDA OLACAĞIZ”

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir'de hizmet veren işyerlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek Esnaf dostu bir belediye oldukların söyledi.

Nevşehir Belediyesi olarak her zaman yerel işletme sahiplerinin yanında olduklarını söyleyen Başkan Savran, “İki tane pırıl pırıl genç kardeşimiz bir olup böyle bir emlak ve otomotiv işine girmişler öncelikle kendilerine cesaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Bizde tabiki her daim yanlarında olacağız. Şehrimize bu tür yerlerin açılması bizi onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Yeni işyerimizin Nevşehir'e ve değerli kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

TOPAL: “MÜŞTERİLERİMİZE DOST OLARAK YAKLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

İşletme sahiplerinden Mustafa Topal, yeni nesil galericiliği Nevşehir'e kazandırmak istediklerini söyledi. Topal, “2000 Evler Mahallesi 41. Sokakta hizmet vermekteyiz. Yeni nesil galericiliği Nevşehir'imize kazandırmayı düşünüyoruz. Müşterilerimize sadece araç alım satım olarak değil bir dost olarak yaklaşarak en güzel şekilde hizmet vermekteyiz” dedi.

DEMİRSES: “İNSANLARIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ”

İşletme sahiplerinden Uğur Demirses, Nevşehir'e kaliteli bir hizmet sunmak istediklerinin kaydetti. Demirses, “Önümüzdeki süreçte gerek galeri olsun gerek emlak olsun çok daha iyi şekilde insanlarımıza hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

OTTOMAN İnşaat - Emlak - Gayrimenkul - Otomotiv

08 Eylül 2023 Cuma Günü Saat: 16.00'da Yapılacak Açılışımızı Onurlandırmar Dileriz.
 

OTTOMAN İnşaat - Emlak - Gayrimenkul - Otomotiv

Adres:  2000 Evler Mah. 41. Sk. No:25 Daire:A Nevşehir

Mustafa TOPAL 0 530 039 52 32

Uğur DEMİRSES 0 532 408 80 23