Nevşehir'de meterolojinin uyarılarının ardından akşam üzeri etkili olan kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Aniden başlayan rüzgar ve kuvvetli fırtına sonrası adeta kentte hayat durdu. 

Nevşehir'de fırtına kabusu...

Kuvvetli rüzgar ve fırtınada Nevşehir'in farklı noktalarında çok sayıda ağaçlar, rüzgarın kuvvetine dayanamayarak yıkıldı. Bazı noktalarda elektrik telleri koparken MEDAŞ ekipleri müdahale ederek bulundukları yerden kaldırdı. Yol üzerinde dubalar ve levhalar hasar gördü. Bazı binaların çatıları uçtu.

Sandalyeler havada uçuştu

Nevşehir'de akşam saatlerinde meydana gelen fırtına güvenlik kameralarına yansırken, şiddetli rüzgar ve fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı, Nevşehir merkez Meteris meydanı Osmanlı Caddesi'nde bir esnafın dükkanı önünde bulunan plastik sandalyeler havada uçuştu. Fırtına nedeniyle içeri kaçan esnafın çaylarını bırakmadığı görüldü. Nevşehir'de rüzgarın şiddetini gözler önüne seren görüntüler kameralara böyle yansıdı...

Nevşehir Esentepe mahallesi Azimli sokakta ve Nevşehir Belediyesi evlendirme dairesi önündeki bahçede de ağaçlar devrildi, Güzelbahçe sokaktaki bir binanın çatısı uçtu. Yine Karapınar ve Çat kasabasındanda ağaçlar devrildi. Gülşehir Fatih mahallesinde bir binanın çatısı uçtu. Şimşek ve yıldırımlar gökyüzünü aydınlattı.

ÜRGÜP'TE DE FIRTINA ETKİLİ OLDU

Ürgüp ilçesinde de bir kaç ağaç devrildi, bazı tabelalarda hasar oluştu.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler ise rüzgarın şiddetini gözler önüne serdi. 

C48F7Da4 3591 48D2 8167 Af6Ba663Eef2