Aksoylar Cafe & Kahvaltı salonu, Nevşehir merkez 2000 Evler mahallesi, Şehit Polis Murat Hamleci Sokak No:12 43/B adresinde düzenlenen törenle Nevşehirlilerin hizmetine girdi.

Aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz Aksoylar Cafe ve Kahvaltı salonu Nevşehir halkının hizmetine girdi.

Aksoylar Cafe & Kahvaltı sıra dışı konsepti ve iddialı lezzetleri ile Nevşehir Kapadokya Bölgesinin en popüler mekanlar listesinde çoktan yerini aldı! 

Açılış programına AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, Önceki dönem Belediye Başkanı Rasim Arı, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Nevşehir Yaşlılar ve Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Adem Karadaş, İş İnsanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Açılış programı, Kurban kesimi ve Ali Baş hocanın dualarıyla sürdü. Program açılış kurdelasının kesilmesi ve ikramlarla sona erdi.

Aksoylar Cafe & Kahvaltı salonu’nun gezilmesinin ardından, işletme sahibine hayırlı olmasını ve bol kazanç sağlaması temennisinde bulunan davetliler, işletme sahibinden işletme hakkında bilgi aldı.

İşletme Sahibi Okan Türkkan; "Yeni İşyerimizi Nevşehir'imize kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, Aksoylar Cafe & Kahvaltı Salonu  ailesi adına açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyoruz. Nevşehir'de hiç tatmadığınız çok farklı lezzetleri iddialı konsepti ile ayağınıza getirdik. Hepinizi yeni tadlar ve lezzet diyarı Aksoylar Cafe & Kahvaltı Salonumuza bekliyoruz" dedi.

Bizde www.fibhaber.com olarak Sıcak bir ortamda sevgiyi ve lezzeti paylaşabileceğiniz, Aksoylar Cafe & Kahvaltı Salonu'nun Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

"Aksoylar Cafe & Kahvaltı"

Adres: 2000 Evler Mahallesi Şehit Polis Murat Hamleci Sokak No:12 43/B Nevşehir/Merkez 

Tel : 0 544 446 38 50 

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz... Hepinizi mekanımıza bekliyoruz!