Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde Osmaniye'den gelen tarım işçilerini taşıyan minibüsün otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

 

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde Osmaniye'den gelen tarım işçilerini taşıyan minibüsün otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

 

Osmaniye'den Gülşehir ve Avanos ilçelerindeki domates bahçesi ile pancar tarlalarında çalışmak için gelen işçileri taşıyan İlhan Kaçmaz yönetimindeki 27 Z 3582 plakalı minibüs, Nevşehir'in Gülşehir-Avanos kara yolunun 3. kilometresinde karşı yönden gelen Alev Ozmuk yönetimindeki 06 DC 7721 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

 

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Alev Özmuk(32) ile minibüs sürücüsü İlhan Kaçmaz(56), minibüste bulunan yakınları Orhan Kaçmaz(26), Sebahat Kaçmaz(12), Fatma Kaçmaz(1) Nevşehir Dr. İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Minibüste bulunan diğer 5 yaralı da Nevşehir'deki çeşitli özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.