Nevşehir de Yaşlı Çift Cinayetin ardındaki Sır perdesi aralanacak mı?  Yaşlı Tiryaki Çiftinin evlerindeki kasada bulunan küçük çekmecenin anahtarı nerde ? Tüfek sesini neden kimse duymadı ? Cinayet zanlısı katil yada katiller evin anahtarını neden kitleyip götürdü ? 

Çelişkili ifadeler kafaları karıştırıyor...

Cinayette tüm şüpheler Aileye yakın bir yerden olduğunu gösteriyor...

Yaşlı çifti kim, neden öldürdü?

NEVŞEHİR'DE VAHŞİ CİNAYET...!!!

Fatma Ve İbrahim Tiryaki Çiftini Kim Öldürdü?

Para Ve Altınlar Alınmadı... Kapı, Üzerlerine Kilitlendi... Kendi Evlerinde Tüfekle Vurularak Öldürüldüler...

Öldürülen, Fatma Ve İbrahim Tiryaki'nin Oğlu Eyüp Tiryaki Konuştu..

Eyüp Bey, Torun Özkan'ın Çarşamba Günü Eve Gideceğini Pazartesi Gününden Nereden Biliyordu?

Eyüp Teryaki İki Gün Boyunca Cinayetle İlgili Gözaltında Kaldı...

Nevşehir'de İşlenen Bu Cinayet Hakkında Bilgi Sahibi Olanların, Bizleri Veya En Yakın Emniyet Birimlerini Aramalarını Rica Ediyoruz...

CANLI YAYIN NUMARALARI: 0212 639 42 63 – 0212 639 50 17 
PROGRAMA BAŞVURMAK İÇİN: 0212 354 43 25 – 0212 354 43 26 
E-POSTA: [email protected]


Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Mazı Köyünde İbrahim Tiryaki ve Fatma Tiryaki 6 Ocak 2016 tarihinde müstakil evlerinde tüfekle vurularak öldürülmüştü.


Aradan geçen onca güne rağmen güvenlik ekiplerinin çalışmalarının sonuçsuz kalması ile Çiftin oğlu Eyüp Teryaki, Kızı Fevziye Öğüç ve torunu Özkan Teryaki; katilin bulunması için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katıldı.

Jandarma ekiplerinin yoğun çalışmalarının sonuçsuz kalması ile Yaşlı çiftin çocukları atv de yayınlanan Müge Anlı’ya başvurdu. 

Olay Nasıl Olmuştu

Bir gün öncesinde soba temizlemek için çiftin torunu olan Özkan Teryaki ile sabah program yapıldı. Sabah eve gelen torun kapının kilitli olduğunu gördü ve Amcası Eyüp Teryaki’ ye durumu bildirdi.

Eve gelen Eyüp Teryaki ve oğlu Erdoğan Teryaki kapı kilitli olduğu için camı kırdılar ve içeri girdiler. Anne ve Babasını yerde ölmüş olarak gören Eyüp Teryaki durumu Köy Muhtarına bildirdi. Yaşlı çiftin evlerine zorlanmadan giren katil çiftin yattığı oda da ikisini de av tüfeğiyle vurmuş, kapıyı çiftin üzerine kilitleyerek kayıplara karışmıştı.

Canlı yayından Kesitler

-Jandarma kasının anahtarını Fatma Tiryaki’nin üzerindeki hırkanın cebinde buldu. Ancak kasanın iç bölümündeki gizli bölmenin anahtarı ortalıkta yok. Kasada ne kadar para vardı bilinmiyor. Ancak jandarma kasayı açtığında 5 bin TL ye yakın para birkaç altın buldu.

Ortalıkta hiçbir karışıklık yok.

Fatma Tiryaki tanımadığı kimseye kapıyı açmazdı.

Silah sesini duyan kimse yok

….

Para için mi?

Jandarma ekipleri ile Eyüp Teryaki evde bulunan para kasasını beraber açmış kasadan 5 bin TL ye yakın para ve birkaç altın çıkmıştı.

Ancak kasa da önceden ne kadar para ve altın olduğu bilinmediği için sebebin para mı yoksa başka bir şey mi olduğu konusunda net bir durum yok.

Bilinen sadece hiçbir yerde zorlanma olmadığı.

Peki, hiçbir şey alınmadı ise neden öldürüldüler.

Yaşlı çiftin üzerinde geceliklerinin olması ve hiçbir yerde zorlama olmaması sebebiyle tüm şüpheler akrabalar üzerinde yoğunlaşmıştı.

Yakın akrabaların kan numuneleri, parmak izleri alındı. Evler didik didik arandı. Ancak cinayetle alakalı hiçbir delil bulunamadı. Aradan geçen onca güne rağmen cinayeti kimin işlediği halen sır. 

Tüm Mazı Köyü ve çevre Köyler Tedirgin.

Köylüler böyle bir durumun şimdiye kadar yaşanmadığını bildirmekte ve Evlerde tek başına kimsenin kalamadığını, bir an evvel suçlunun bulunmasını istediklerini söylemektedirler.

İhbar ve Başvuru için: 0212 354 43 25 - 0212 354 43 26
Canlı yayın: 0212 639 42 63 - 0212 639 50 17
E-posta: [email protected]

 
Kaynak: Vatandahaber.com