Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız başkanlığında, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli, Nevşehir ile birlikte bir çok ilimizide etkileyen 7,4 büyüklüğündeki deprem dolayısı ile olağanüstü gündemle toplandı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Nevşehirli İş İnsanlarının katkıları ile ilk etapta yaklaşık 7000 adet battaniye Nevşehir Valiliğimize teslim edilmek üzere yola çıktı.

NTSO  Başkanı M. Arif Parmaksız; "Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." dedi.

NTB Başkanı İbrahim Salaş'da; "Milletimizi yasa boğan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok ilimizde ağır hasara neden olan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar nasip etsin. Milletimizin Başısağolsun. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." dedi.

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ;"Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Nevşehir Ağaç İşleri Odası ve Nevşehirli İş İnsanlarının katkıları ile ilk etapta yaklaşık 7000 adet battaniye Nevşehir Valiliğimize teslim edilmek üzere yola çıktı."