Adıyaman Merkez Alitaşı Mahallesinde ikamet eden Nevşehirli anne Serap Uluçay (42) ve oğlu Eymen Uluçay (6) enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünden Recep Acer'in kızı Öğretmen Serap Uluçay ve torunu Eymen Uluçay’ın deprem bölgesinden gelen vefat haberleri Nevşehir'i hüzne boğdu.

Anne ve oğulun cenazeleri Nevşehirli baba Recep Acer'in yaşadığı Mersin'in Erdemli ilçesine getirilerek burada defnedilecek. Cenazelerinin 15 Şubat Çarşamba günü öğle namazına müteakiben Erdemli türbe mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

Vefat haberini duyuran Mazı köyü muhtarı Erol Gürbüz; "Köyümüz Halkından Recep Acer'in kızı Serap ve torunu Eymen Uluçay, Adıyaman depreminde vefat etmiştir Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin. Cenazeleri 15 şubat'ta Erdemli türbe mezarlığında toprağa verilecektir.. Başınız sağolsun" dedi.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber.com ailesi olarak; hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 
“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

14.02.2023