Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar Köyü içme suyu amaçlı GES (Güneş Enerjisi Santrali) tesislerinde de incelemelerde bulundu. Akpınar Köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu ve vatandaşlarla bir araya gelen Duru, memnuniyet hakkında istişarelerde bulundu.

Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar Köyünde İl Özel İdaresi tarafından KÖYDES projesi kapsamında kurulan güneş panellerinin, su faturalarını yarıya düşürdüğü ifade edildi.

Akpınar Köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu; "Rabbim devletimize zeval vermesin"

Güneş Paneli İçin Nevşehir İl Özel İdaresine teşekkür eden Akpınar Köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu yaptığı açıklamasında; "Köyümüze kurulan il özel idaresinin kurmuş olduğu GES sayesinde suyumuz ucuzladı. Köyümüzde içme suyuna yüzde elli indirim yaparak daha ucuz su içmesini sağladık. Rabbim devletimize zeval vermesin. Desteklerinden dolayı Sayın Valimize, Kozaklı Kaymakamımız Sayın Kerem Yüce'ye, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye, İl Özel İdare genel Sekreterimiz Sayın Kamil Duru Başkanıma ve İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Gürbüz Dinç'e Köyümüz adına çok teşekkür ederim. Devletimiz var olsun" dedi.