Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık ve il protokolü 27 Mart – 02 Nisan 2023 tarihlerinde kutlanan ’59. Kütüphane Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen kütüphane açılışlarına katıldı. 

Nevşehir Valiliği İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından ’59. Kütüphane Haftası’  kutlama etkinleri kapsamında Nevşehir Merkez’de kurulan ‘Damat İbrahim Paşa Halk Kütüphanesi’, ‘Nevşehir Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’ ve ‘Nevşehir Belediyesi Paşa Konağı Halk Kütüphanesi’nin  açılışı yapıldı. Açılışlara; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu,  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Katılımcılar eşliğinde kütüphanelerin açılışını gerçekleştirerek incelemelerde bulunan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri, daha sonra kütüphanelerde bulunan çocuklar ve gençlerle bir araya geldi.