Nevşehir'de "Hayırda yarışanlar telegram grubu" üyesi anneler ve çocukları, İsrail'in Gazze şeridine ve Filistinlilere yönelik saldırılarına kayıtsız kalmayarak, protesto edildi. 

Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesindeki parkta toplanan gönüllü anne ve çocuklar, Filistin Bayrakları taşıyarak, Filistinlilere destek verirken pankartları ile de hem İsrail’i hem de Amerika’yı protesto etti. 

Cevher Dudayev Mahallesinde, “Katil İsrail Filistin’den defol” "Kahrolsun İsrail" ve “Özgür Gazze” sloganlarıyla inledi. İsrail’i protesto etkinliğinde çocuklar da taşıdıkları Filistin bayrakları ve pankartlarla Filistinlilere destek verdi.

Çocuklar da İsrail’i protesto etti

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarına çocuklarda kayıtsız kalmadı. Anneleriyle birlikte etkinliğe katılan çocuklar Filistin bayraklarıyla Filistinlilere destek verirken taşıdıkları pankartlarla İsrail’in saldırılarını protesto etti.

Hayırda yarışanlar telegram grubu üyeleri FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Nevşehir de vicdan sahibi bir grup anne ve çocuk Gazze de yaşanan katliama daha fazla sessiz kalamayız diyerek Cevher Dudayev Mahallesindeki parkta Filistin'e destek eylemi düzenledik. Eylemde beyaz bir örtüye çocuklar Filistin için mesajlarını yazdılar. Bu onurlu eylemin ahirette kardeşlerimizin desteğine şahitlik etmesi duasıyla..." ifadelerinde bulundu.

Editör: Fikret Capacı