Genç Nevşehirliler Derneği Kurucu Başkanı Ziya Ağca ve Yönetim kurulu üyeleri, derneğin kurucu üyesi kıymetli hemşehrimiz Dt. E. Emre GÜNEŞ’e yeni kliniğinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genç Nevşehirliler Derneği Kurucu Başkanı Ziya Ağca yaptığı açıklamasında; "Ankara’da 2019 yılında kurmuş olduğumuz Derneğimizin kurucu üyesi olan Dt. E. Emre GÜNEŞ’e Ada Dent Kliniğinde Diş hekimliği öğrencilerimiz ve Derneğimizin üyeleri ile birlikte ziyarette bulunduk. Ankara’da faaliyetlerine devam ettiğimiz derneğimiz 6 yıldır memleketimizi temsilen çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Kıymetli hocamız Dt. E. Emre GÜNEŞ’e Genç Nevşehirliler Derneğine göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. " dedi.


Dt. E. Emre GÜNEŞ’in sosyal sorumluluk projesi kapsamında memlekimize vermiş olduğu destek proje hakkında bilgilendirme; Nevşehir'de Yaşayan ve Eğitim Gören Tüm Zihinsel Engelli Vatandaşlarımıza Ücretsiz Diş Tedavisi Tamamlandı

Genç Nevşehirliler Derneği Projesi ve Koordinasyonu Kapsamında Nevşehir'de Yaşayan ve Eğitim Gören Tüm Zihinsel Engelli Vatandaşlarımıza Ücretsiz Diş Tedavisi gerçekleştirildi. 

Nevşehir Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genç Nevşehirliler Derneği koordinasyonunda 13-14-15 Ekim tarihlerinde Nevşehir'de gerçekleştirilen programla ilgili zihinsel engelli bireylerin ağız ve diş sağlığı tedavileri tamamen ücretsiz gerçekleştirildi. Tedaviler titizlikle ve özenle yapıldı

Taramalar ve tedaviler engelli bireylerin proje koordinatörü Prof. Dr. Dt. Ertuğrul Sabah yönetiminde Ege Ağız-Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneğinde görevli diş hekimleri ile ilimizdeki kamu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, Ankara’da Özel diş hekimliği muayenesi olan Dt. Emre Güneş başta olmak üzere Nevşehirli Diş hekimleri tarafından titizlikle uygulanıldı.

Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya AĞCA proje ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti; Derneğimizin kurucu üyelerinden Dt. Emre Güneş'in daha önce gönüllü olarak katıldığı Gönüllü Diş Hekimleri Derneği tarafından düzenlenen, yaklaşık 30 yıl köy kasaba demeden 120 bin km yol ve 250 binin üzerinde vatandaşa ücretsiz ve sosyal sorumluluk projesi kapsamında gönüllü olarak mücadele eden Prof. Dt. Dr. Ertuğrul Sabah ve değerli ekibi tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı projeyi duyunca çok heyecandım ve memleketimizin değerli vatandaşları içinde gerçekleştirilmesi konusunda çalışmalara başladık. Nevşehir Valiliğine dilekçe ile başvurumuzu gerçekleştirdikten sonra İzmirden gelecek ekibin yasal izinlerini tamamladık. Ardından 4 gün boyunca Nevşehir'de ikamet edecek gönüllü ekibe Nevşehir Öğretmenevin'den konaklama imkanını sağladık. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Gazi Ortaokulunda tedavi için uygun ortam sağlandı. Nevşehir Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından tüm zihinsel engelli bireylerin eğitim aldığı kurumlara bilgi verildi. Bu süreçler tamamlandıktan  sonra büyük bir titizlikle ve özveriyle başlanan tedaviler vatandaşlarımız için bir ilk oldu. Program esnasında 100 lerce vatandaşımızın diş temizlik eğitimi, diş tedavisi, diş çekimi, diş dolgusu, diş temizliği ve diş kanal tedavisi gerçekleştirildi. Bu faaliyet Genç Nevşehirliler Derneği için şimdiye kadar yapmış olduğumuz faaliyetlerin üstünde duygusal ve anlamlı bir proje oldu. 
Kendini bu projeye adayan başta Prof. Dt. Dr. Ertuğrul Sabah ve değerli ekine sonsuz şükranlarımı iletiyorum.