Nevşehir'de Gülşehir ilçemiz basın camiasının sevilen emektar isimlerinden Gazeteci Dilaver Can ve Ruşen Can çiftinin kızları Nadide Zekiye, hayatını Halit ve Ayten Kaya çiftinin oğulları Muhammed Kaya ile birleştirdi.

Genç çiftin renkli görüntülere sahne olan düğün töreni, Nevşehir ve Gülşehir siyaset, ekonomi ve basın camiasının önemli isimlerini buluşturdu.

Törene katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İlçe Başkanı Çağrı Sönmez Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, TGFGenel Sekreteri / Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, NGC Yönetim Kurulu üyesi gazeteciler, ailelerinin yakınları ve sevenleri ile yüzlerce davetli, gelin ve damadı mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 

Çiftin nikahını Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci kıydı. Nikah şahitliğini ise AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İlçe Başkanı Çağrı Sönmez birlikte yaptı. 

Can ve Kaya ailelerinin kıymetli evlatları Zekiye - Muhammed çiftinin nikahını kıyan Belediye Başkanı Fatih Çiftci, yeni çifte her iki cihan saadeti diledi.

Düğün töreni sonunda bir açıklamada bulunan Gazeteci Dilaver Can, kızının mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak düğüne iştirak eden herkese teşekkür etti.