Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yardım paketleri ve nakdi yardımda bulunan Nevşehirli hayırsever iş insanı Yaşar Eroğlu, bu yılda Nevşehir Belediyesi aracılığıyla 2200 adet Ramazan kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Nevşehirli iş insanı Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu, Gebze'de yeni kurulan paslanmaz çelik tesisi Chromer Metal Ticaret AŞ. fabrikası adına ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan ayına özel 2200 adet gıda kolileri hazırlattı.

Nevşehirli hayırsever İş İnsanı Yaşar Eroğlu'nun hazırlattığı ve içerisinde temel gıda maddeleri bulunan 2200 adet Ramazan kolileri Nevşehir Belediyesi Turkuaz masa ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir'de ihtiyaç sahibi aileler için desteklerini esirgemeyen değerli hemşehrimiz iş insanı Yaşar Eroğlu'na teşekkür etti.

Öte yandan Nevşehir'in Kozluca, Yuva ve Özlüce köylerine de Hayırsever İş İnsanı Yaşar Eroğlu tarafından gönderilen 350 Bin TL'lık nakdi yardım, Yuva Köyü  Derneği Başkanı Uğur Tekin tarafından bizzat ihtiyaç sahibi ailelere 2 şer bin TL olarak dağıtıldı.

FİB Haber Merkezi olarak, doyduğu değil, doğduğu toprakları ve insanlarını hiçbir zaman unutmayan Nevşehirli gururumuz hayırsever İş İnsanı Yaşar Eroğlu'na teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarını kabul etsin.