NEVBİAD Onur Kurulu Üyesi Nevşehirli Kıymetli İş İnsanı Hemşerimiz Yaşar Eroğlu'nun Gebze'deki fabrikası yeni yatırımlarıyla hizmetine devam ediyor.

Nevşehirli başarılı iş insanı ve sektörünün başarılı markalarından Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu, Gebze'de kurulan paslanmaz çelik tesisi Chromer Metal Ticaret AŞ. fabrikasında bu kez çok özel konuklarını ağırladı.

Eroğlu, konuklarına Gebze'deki fabrikasını gezdirdi

Gebze'deki tesiste incelemelerde bulunan, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal ve Gebze eski Belediye başkanı Adnan Köşker ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin'i ağırlayan Nevşehirli Saygın İş adamı Yaşar Eroğlu, özel konuklarına fabrikayı gezdirerek, yaptığı işleri ve yatırımları anlattı.

Gebze eski Belediye başkanı Adnan Köşker; "Gebze Kaymakamımız Sn.Mehmet Ali Özyiğit, Çayırova Kaymakamımız Sn.Ahmet ÖNAL, İstanbul Eski Vali Yardımcımız Sn.Kazım Tekin ile Ekonomimize her zaman can katan Er Metal Sn.Yaşar Eroğlu’yu çalışanlarıyla birlikte iş yerinde ziyaret ettik. Sıcak ev sahipliğinde güzel bir buluşma oldu." dedi.

"Yaşar Eroğlu, Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor !!!"

Eroğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'na ev sahipliği için teşekkürlerini ifade eden misafirleri ise, yaptığı yatırımlar ve Ülke ekonomisine sağladığı katkılar nedeniyle tebrik ediyor, yerli yatırımdaki başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca gösterdikleri konukseverlik için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eroğlu, konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti.

FİB Haber Merkezi olarak değerli hemşerimiz Yaşar Eroğlu'nu başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyor, yatırımlarının ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.