Nevşehir Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, ana okulu öğrencilerine cimnastik eğitimi vermeyi amaçladıklarını belirtti.

İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER bu kapsamda Cimnastik Antrenörü Aysel Büyükpabuç, Boks Antrenörü Nedim Baba, Atletizm Antrenörü İsa Demir ve Badminton Antrenörü Deniz Bölükbaşı ile birlikte Nevşehir 50. Yıl Anaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

50. Yıl Anaokulu Müdürü Murat ÇAKAR ile görüşerek okul hakkında biler alan İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, çocukların küçük yaştan itibaren spor yapmaya başlamasının önemli olduğunu belirtti. ÜNLÜER, bu kapsamda cimnastik antrenörü tarafından haftanın bir günü anaokulundaki öğrencilere cimnastik eğitimi vermeyi hedeflediklerini ifade etti.

Anaokulundaki dört sınıfı tek tek gezerek minik öğrenciler ile sohbet eden İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER öğrencilere boyama kitabı ve şeker hediye etti.

İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER öğrencilere ailelerinin spor yapıp yapmadığını sorarak, “ Eve gittiğiniz zaman anne ve babanıza selam söyleyin. Onlara sağlıklı yaşam için spor yapmaları gerektiğini söyleyin.” dedi.