Nevşehir’in Kozaklı ilçesinden olan iş insanı Tuncer Cem Karacan, Ankara Ticaret Odası Ambalaj, Basın-Yayın Meslek Komitesi başkanlık seçimini kazanarak komite yönetiminde görev almaya hak kazandı. Yaklaşık 28 yıldır ambalaj ve matbaa sektöründe faaliyet gösteren Karacan’a hemşehrilerinden başarı dilekleri iletildi.
Nevşehirli iş insanı Tuncer Cem Karacan, Ankara Ticaret Odası (ATO) bünyesinde gerçekleştirilen Ambalaj, Basın-Yayın Meslek Komitesi başkanlık seçimini kazanarak komite yönetimine girdi.
Nevşehir’in Kozaklı ilçesinden olan Karacan’ın elde ettiği başarı, memleketinde de memnuniyetle karşılandı. Hemşehrileri, Karacan’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.
28 Yıllık Sektör Deneyimi
Evli ve üç çocuk babası olan Tuncer Cem Karacan, yaklaşık 28 yıldır ambalaj ve matbaa sektöründe faaliyet gösteriyor. Ana firması Cemkar aracılığıyla Ankara başta olmak üzere Türkiye genelinde üretim, tedarik ve toptan satış alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.
Cemkar’ın Ankara GİMAT’ta merkez deposu ve satış mağazası, Kahramankazan Saray Organize Sanayi Bölgesi’nde ise üretim tesisleri bulunuyor. Bu tesislerde karton bardak ve kase üretiminin yanı sıra ıslak mendil, stick ürün ve toz dolum faaliyetleri gerçekleştiriliyor.
Karacan, karton bardak üretimini Usta Ambalaj markasıyla da sürdürüyor.
Üretimden Hizmet Sektörüne Uzanan İş Hayatı
İş dünyasındaki faaliyetlerini farklı alanlara taşıyan Tuncer Cem Karacan, ambalaj ve matbaa sektörünün yanı sıra kafe ve restoran işletmeciliği alanında da yer alıyor. Karacan’ın Zelf Kahve adlı işletmesi de bulunuyor.
Cemkar, Usta Ambalaj ve Zelf Kahve markalarıyla çalışmalarını sürdüren Karacan, üretim, tedarik, satış ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteriyor.
Hemşehrilerinden Tebrik Mesajı
Ankara Ticaret Odası Ambalaj, Basın-Yayın Meslek Komitesi başkanlık seçimini kazanarak komite yönetimine giren Tuncer Cem Karacan’a hemşehrilerinden tebrik ve başarı mesajları iletildi.
Karacan’a yeni görevinde başarılar dilenirken, “Yolu açık olsun” temennisiyle iş hayatındaki çalışmalarını yeni görevinde de başarıyla sürdürmesi dileğinde bulunuldu.





