Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda (NTSO) meslek komiteleri ve meclis üyelerinin belirleneceği seçimlerde heyecan sürüyor. Sabah saat 09.00’da başlayan oy verme işlemi, NTSO Hizmet Binası’nda kurulan sandıklarda devam ediyor.
Nevşehir İş Dünyasının Gözü NTSO Seçimlerinde
Nevşehir iş dünyasının yakından takip ettiği Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde üyeler, yeni dönemde kendilerini temsil edecek isimleri belirlemek için sandık başına gidiyor.
NTSO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen seçimlerde, oda bünyesindeki 28 meslek grubunda oy kullanma işlemi sürüyor. Üyeler, meslek komiteleri ve oda meclisinde görev alacak temsilcileri belirlemek üzere tercihlerini sandığa yansıtıyor.
Üç liste arasında seçim heyecanı
Seçimlerde başkan adayları Mustafa Ertaş yeşil, Yüksel Babaoğlu sarı, Mehmet Ali Öbekli ise mavi listeyle yarışıyor.
Nevşehir iş dünyasının yeni dönem temsilcilerini belirleyecek seçimlerde, üyelerin tercihleri merakla bekleniyor.
Sandıklar saat 17.00’de kapanacak
Sabah saat 09.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek. Oy verme sürecinin tamamlanmasının ardından sandıkların açılması ve oyların sayılmasıyla sonuçların netleşmesi bekleniyor.
NTSO seçimleri, Nevşehir’in ticaret ve sanayi hayatında önümüzdeki dönemde görev alacak temsilcilerin belirlenmesi açısından önem taşıyor.
NTSO’da gerçekleştirilen seçimlerin, Nevşehir iş dünyası ve kent ekonomisi için hayırlı olması temenni ediyoruz.















