AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, vatandaşlardan gelen davetler üzerine evlerine konuk olmaya devam ediyor.

Saha çalışmaları kapsamında Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran'a, büyük sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar, evlerine davet ediyor. Başkan Savran’da yoğun proğramları kapsamında mahalle mahalle gezip vatandaşların ev davetlerini geri çevirmiyor.

Gittikleri her noktada büyük bir ilgi gördüklerini ve bu durumun kendilerine büyük enerji kazandırdığını ifade eden Savran, vatandaşlara teşekkür etti. 

Savran, vatandaşların davetini geri çevirmiyor

Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Nevşehirliler ile bir araya geldiği ev ziyaretlerini sürdürüyor. Savran son olarak Güzelyurt Mahallesi’nde ikamet eden Çetin ve Gönül Gökşen çiftinin evine konuk olarak çok sayıda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Buluşmada vatandaşlar ile uzun süre sohbet eden Savran, Güzelyurt Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ve belediye projeleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Savran’ı evlerinde ağırlayan ve çalışmalarını beğeni ile takip ettiklerini ifade eden mahalle sakinleri de davetlerini geri çevirmediği için kendisine teşekkür ederek her zaman yanında olduklarını belirtti.

Savran: “Vatandaşlarımızın duasına, Allah’ın rızasına talibiz. 

Öncelikler sıralamasına göre çalışma programını hayata geçirdiklerini belirten Başkan Savran, "Bizim niyetimiz doğduğumuz topraklara hizmet etmek, insanımızın derdine ilaç olmak ve gönüllerini kazanmaktır. Bu bağlam da vatandaşlarımızın duasına, Allah’ın rızasına talibiz." dedi.

Savran Nevşehirli vatandaşların ilgisinden memnun

Savran, sabahın erken saatlerinde belediyenin hizmet binasına gelip belediyenin hizmetleri ve çalışmalarıyla ilgili mesai yapıyor, günün ikinci yarısını ise şehrin sokaklarında vatandaşların arasında geçiriyor.

Nevşehir’de belediye hizmetlerinin devamlılığı için destek isteyen Savran, “Biz yaptık, yine biz yapacağız” dedi.

 “SİZ NEVŞEHİR’İMİZ İÇİN BİR ŞANSSINIZ”

Vatandaşlarla hasbihal ederek belediye hizmetleri hakkındaki fikirlerini dinleyen Başkan Savran, vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyarken vatandaşların ortak söylemi; “Siz Nevşehir’imiz için büyük bir şanssınız, yaptığınız hizmetleri beğeniyoruz, destekliyoruz. Nevşehirliler olarak umuyoruz ki bu şansı iyi değerlendiririz. Nevşehir’in sizin gibi samimi çalışkan ve dürüst bir Başkana ihtiyacı var” şeklinde oldu.

Gittiği tüm mahallelerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılanan Savran, projelerini anlattığı vatandaşların görüş ve önerilerini dinliyor. 31 Mart tarihindeki seçimlerden halkımızın teveccühleri ile zaferle çıkacaklarını söyleyen Savran, “Vatandaşlarımız karar verirken şehrini, şehirde yaşayan insanları ve bu şehrin, ülkenin geleceğini düşünerek karar versinler. Boş vaatlere kanmasınlar. Nevşehir’in huzura, güvenilir bir belediye başkanına, güvenilir bir belediye kurumuna ihtiyacı var. Biz bunu üç yılda sağladık ve daha da iyisini sağlayacağız. ve 31 Mart seçimlerinde kazanan Nevşehir olacak“ diye konuştu.