Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Nevşehir merkeze bağlı köylere ziyaret gerçekleştirdiler.

Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir tarihinde hiç görülmemiş bir şekilde Nevşehir i ilçe ilçe belde belde köy köy ziyaret ediyorlar.

Ramazan boyunca aksatmadan gezilerini sürdüren Vekillerin Nevşehir de  İlçe ve beldelerden sonraki maratonu bu defa Nevşehir Köylerine oldu.

Nevşehir in Çiftlik,Basansarnıç,Alacaşar,Balcin,İcik,Özyayla ve Boğaz köylerine çıkarma yapan Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e Köylerde vatandaşlar büyük sevgi gösterilerinde bulundular.Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen Köy ziyaretlerinde teker teker notlar alındı köylü vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın sorunları dinlendi.

Ziyaretten memnu kaldıklarını dile getiren köylerdeki vatandaşlar aslında hep özlem duyup sadece seçimden seçime yüzlerini görebildiğimiz eski dönemlerden sonra bu tür uygulama ile bizleri ziyaret edip halimiz hatırımızı dinleyip birer bardak çaylarımızı içen Nevşehir Milletvekillerimize sonsuz teşekkür ediyoruz dediler.

 

Cuma günü gerçekleşen Nevşehir il merkez köyleri ziyaretlerinde Cuma namzları köylü vatandaşlarımızla birlikte kılındı öğle yemekleri yenildi çaylar ildi muhtarlık köy evleri kahvehaneler ziyaret edildiği bildirildi.

Nevşehir Vekillerinin vatandaş buluşmaları süreceği haftaya da devam edileceği bildirildi.