Zorlu bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşmaya başlayan Nevşehirli sma hastası Yusuf Eren Gostak bugün ikinci yaş gününü kutluyor.

Nevşehirli SMA hastası 'Yusuf Eren' umudun adı oldu...

2022 yılında dünyaya gelen ve SMA tip 1 tanısı konan Nevşehirli Yusuf Eren Gostak’ın hayata tutunabilmesi için ailesinin ve yüzlerce gönüllünün mücadelesinde kampanya başarıyla tamamlanmıştı. 

Yusuf Eren diğer hastalara umut oldu

Hayırseverlerin bağış, destek ve dualarıyla Valilik onaylı toplanan yardım parasıyla Dubai'de tedavi olan yaklaşık 3 ay süren tedavi sürecinin ardından Nevşehir'e dönen SMA hastası Yusuf Eren her geçen gün sağlığına kavuşmak adına önemli gelişmeler yaşıyor. Fizik tedavisi süren Yusuf Eren'in artık yüzü gülüyor, elini kolunu kaldırabiliyor, oturabiliyor. 

2. Yaşını ailesiyle birlikte anne kucağı baba ocağında kutlayan Yusuf Eren şimdi diğer hastalara umut oldu. 

Bu mutluluğun tarifi yok...

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehirli yavrumuza sağlıklı günler diliyor yılın ailesi olarak anne baba ve halası ile tüm gönüllülerimize ve kampanyanın her anı destekçisi olarak başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Savran'a ve tüm hayırseverlere bir kere daha teşekkür ediyoruz.

Doğum günün kutlu olsun Yusuf Eren. Hayırlı ve huzurlu bir ömrün olsun. Mutluluğun ve neşen daim olsun.

Konu: Yusuf Eren Gostak

Doğum Günü:2 Yaş

Tarih: 17/01/24

Masalların değil... Benim hayat Hikayemin gerçek Kahramanı... TEŞEKKUR EDERİM. Beni sevdigin... Bana sahip çıktığın için... NEVŞEHİR'im!