Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları biten bölgelerde, enkaz kaldırma işlemleri başladı.  Depremin hemen ardından depremzede vatandaşlara yardım için seferber olan Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren bebek gönüllüleri tekrardan Valilik onaylı kampanya için nöbete başlıyacaklarını açıkladı.

Yusuf Eren gönüllüleri yaptıkları açıklamada, Nevşehir merkez Nissara AVM önünde kurulacak standa evlat nöbetinin 287’ci gününde 24 saat nöbet tutacakları belirtildi.

Kampanya %72’ye ulaştı…

Sma hastası Yusuf Eren kampanyasında an itibariyle 24 milyon TL’yi aşan bağış toplanırken kalan %28’lik kısmı içinde hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyuluyor.

"Deprem nedeniyle yüzlerce çocuğun enkaz altından kurtuluşunu büyük bir mutluluk ve gözyaşlarıyla yaşarken Nevşehir'in bir evladınada nefes olmak için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz." açıklamasında bulunan SMA hastası Yusuf Eren'in babası Yüksel Gostak yaptığı açıklamasında; "Bizler Sma Hastası Yusuf Eren için çaba gösterirken ne yazik ki depremle karşılaştık. Yusuf Eren Gönüllüleri bir canı yaşatmak için çaba gösterirken, şimdi afet bölgesinde onlarca kişiye can oluyorlar. Depremden beri Hâlâ evine dönmeyen göçük altındakilere yardım etmeye çalışan Yusuf Eren gönüllüleri var.

Bu süreçte Sma Hastası Yusuf Eren' inde vakti olmadığı için yurt dışındaki ilacina kavuşturmak için bizler de mücadeleye devam ediyoruz. Acıları acımızdır. Bunu benden iyi sadece orada çocuğunun başında kurtarılmayı bekleyen babalar, anneler bilir. 9 aydır Yusuf Eren'in alamadığı nefesi, tutamadığı eli , yutkunamadiğı maması oluyoruz .

Bu yüzden bizler Yusuf Eren Gönüllüleri olarak 2 parçaya bölünüp gücümüz kuvvetimiz dahilinde göçük altında yardım ederken , Bir taraf danda Yusuf Eren'i dünyanın en pahalı ilacina ulaştırmak için maddi yardım toplamaya devam ediyoruz.

Allah'ü Teâlâ afetde vefat edenlerin Şehadetini Kabul etsin. Yaralılarimiza Allah'ü Teâlâ Şafii İsmi Şerifi Hürmetine Şifalar versin. Bir bekleyiş umudu olanları tez zamanda umuduna kavuştursun. 

Zor süreçten geçiyoruz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun... Enkaz başında umutla bekleyenlerin, yaralı kurtulanlarin herkesin yardımcısı olsun. 
Ahirete intikal edenlerin Şehadetini Kabul etsin.

Arkadaşlar lütfen bizlere kızmayın! Bizlerde nasılki enkaz başında umutla bekleyen Aileler varya , o umutla Yusuf Ereni kurtarmaya çalışıyoruz. 

Bizde En kısa zamanda Yusuf Ereni bu kör kuyudan tez zamanda çıkarmayı nasip etsin." dedi.

Valilik onaylı 
HALK BANK 
Alıcı: Aynur GOSTAK
TL:   TR61 0001 2001 7500 0001 1004 16
"YUSUF"yaz 8330 a gönder 25 TL bağış yaparak destek olun.

Öte yandan Nevşehirli SMA hastası Yusuf Eren'in babası Yüksel Gostak depremzede vatandaşlarımıza destek olmak için buzdolabını bağışladığını açıkladı.