Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü “Ramazan Ayı” vesileyle, üniversitede eğitim-öğretim gören öğrencilere Kur’an-ı Kerim’in Türkçe çevrisini hediye edecek.

NEVÜ Rektörlüğü, öğrencilere moral, motivasyon ve kitap okumayı teşvik etmek amacıyla, üniversitenin kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı hediye kitap kampanyasını devam ettiriyor. Bu kapsamda @nevukurumsal Facebook, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden devam eden hediye kitap çekilişinde bu hafta “Ramazan Ayı” vesileyle, 30 öğrenciye Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan “Kur’an Yolu Meali”ni hediye edilecek.

Üniversitenin @nevukurumsal Twitter, Instagram ve Facebook hesapları üzerinden “Ramazan Ayı Özel Hediye Kitap Çekili” başlığıyla yapılan paylaşıma Türkçe’de yayınlanmış Kur’an tefsirlerinden birisinin adını yoruma yazan, paylaşımı beğenerek kendi hesaplarında paylaşarak en az 1 arkadaşını etiketleyen ve @nevukurumsal hesabını takip eden öğrenciler arasından yapılacak çekilişle 30 kitap sahibini bulacak.