Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, TBMM’nin açılışının 106’ncı yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli egemenliğin Türk milletinin en büyük değeri olduğunu belirtti.

Salaş: “Egemenlik Milletimizin En Büyük Servetidir”

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106’ncı yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın hem tarihi hem de evrensel anlam taşıyan özel bir gün olduğunu vurguladı.

Salaş, mesajında “Milli egemenliğimizin sarsılmaz kalesi TBMM’nin açılış gururunu yaşarken, bu anlamlı günü dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“23 Nisan, Sadece Bir Bayram Değil Geleceğe Mesajdır”

23 Nisan’ın sadece bir bayram olmanın ötesinde, geleceğe verilen güçlü bir mesaj olduğunu belirten Salaş, bu özel günün dünya çocukları arasında kardeşlik ve barış köprüleri kurduğunu ifade etti.

Salaş, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu bayram; bağımsızlığın, kardeşliğin ve barışın simgesidir. Dünya çocuklarını ortak bir değer etrafında buluşturan 23 Nisan, daha adil ve huzurlu bir gelecek için önemli bir adımdır” dedi.

“Güçlü Türkiye İçin Çalışıyoruz”

Çocukların ülkenin en kıymetli emaneti olduğunu vurgulayan Salaş, iş dünyası olarak gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalıştıklarını belirtti.

“Çocuklarımıza refah seviyesi yüksek, özgür ve gelişmiş bir ülke bırakmak en büyük hedefimizdir. Ekonomik olarak güçlü bir Türkiye, onların geleceğini güvence altına alacaktır. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Şehitlere Vefa, Çocuklara Bayram Tebriği

Salaş, mesajının sonunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, TBMM’nin kuruluşunda emeği geçen ilk mebusları ve İstiklal Harbi kahramanlarını da saygıyla andı.

İbrahim Salaş, “23 Nisan’ın dünya genelinde barışa vesile olmasını diliyor, sevgi ve dostluk köprülerinin güçlenmesini temenni ediyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.