Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ,Ticaret Odası Meclis Başkanı M.Ali Öbekli ,Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Nurlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cavit Vergiveren, Ömer Güçlü, Mehmet Varol, Musa Ertaş ,Mehmet Yaylaklı, Muharrem Paslanmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir il Başkanı Adnan Doğu ve Yönetim Kuruluna "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.

MHP Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Adnan Doğu'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Arif Parmaksız,  Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Adnan Doğu’yu tebrik ederim. Kendisine ve Yönetim Kuruluna yeni görevlerinde başarılar dilerim." dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir için son derece önemli bir kurumdur. Sağ olsun Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve ekibi de şehrimizin marka değerini artırmak adına yoğun gayret göstermektedir.  Başkanımız nezdinde tüm ekip arkadaşlarınıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.  Malum ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ve yine bu konuda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üzerine düşeni yapıyor. Kıymetli Başkanımız Sayın M.Arif Parmaksız'ın da ifade ettiği gibi bir ve beraber olduğumuz müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Rabbim bu yolda yardımcımız olsun” diye konuştu. 

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, günün anısına fotoğraf çekilmesiyle son buldu.